Debats per la vida
Cicle de confèrncies

Guillem (Barcelona)

Presentació del llibre de la Núria Cadenes Guillem. Al debat-presentació comptarem també amb la presència de Guillem Agulló (pare de Guillem Agulló i Salvador), l'activista David Fernández i el director de la pel·lícula La Mort de Guillem Carlos Marques-Marcet per parlar de la necessitat de preservar la memòria a través de la literatura i el cinema. Una memòria imprescindible per combatre el feixisme.

Dimecres 19 de febrer de 2020

19h

Biblioteca Jaume Fuster, Barcelona

Entrada lliure sense reserva

Guillem (València)

Continuem el cicle de Debats per la Vida i contra el feixisme amb la presentació a València del llibre de Núria Cadenes 'Guillem'. Al debat-presentació comptarem també amb la presència de Guillem Agulló i Betlem Agulló (pare i germana de Guillem Agulló i Salvador), el periodista Miquel Ramos i el productor de la pel·lícula 'La Mort de Guillem' Rafa Molés, per parlar de la necessitat de preservar la memòria a través de la literatura i el cinema. Una memòria imprescindible per combatre el feixisme. L'entrada serà lliure sense reserva i l'aforament limitat, així que us convidem que sigueu molt puntuals per poder accedir a la presentació. Recorda que si ets mecenes i així ho has decidit al formulari del Verkami pots recollir el teu llibre en persona el dia del debat. Organitza Amsterdam Llibres i Acció Cultural del País Valencià.

Dimecres 4 de març de 2020

19h

Centre Cultural Octubre, València

Entrada lliure sense reserva

Cent maneres d’acabar fàcilment amb el feixisme

Espanya ha trigat més que la resta d’Europa però finalment ja té la seva ultradreta instal·lada al Congrés amb 52 diputats. Les formacions polítiques d’extrema dreta són una amenaça per les llibertats i per la vida mateixa a tot el continent europeu i a tot el món. Però no tot són males notícies. A Grècia, on els feixistes d’Alba Daurada van aconseguir una àmplia representació parlamentària, els antifeixistes els han fet desaparèixer. Com? Convidem a veus solvents que, desde els seus àmbits professionals i de militància al carrer, a la institució, a la judicatura i als mitjans, ens poden donar les claus de com fer-ho.

Pròximament

A confirmar

A confirmar

A confirmar

El feminisme mata feixistes

El feminisme és, sense dubte, el moviment social del segle XXI. Un feminisme que ve de lluny i que més que mai està decidit a acabar amb totes les opressions que pateixen les dones des de les societats patriarcals, el capitalisme i el colonialisme. Davant, una gran amenaça: un moviment feixista que creix a tot el món amb una agenda que diu voler destruir «la ideologia de gènere» en clara reacció a la pèrdua de privilegis patriarcals. Convidem dones que tenen clar on morirà el feixisme.

Pròximament

A confirmar

A confirmar

A confirmar
Desplaçat dalt de tot