Ni oblit, ni perdó
Un curtmetratge de Jordi Boquet Claramunt

Sinopsi

València, any 2003.

La Betlem torna a casa per passar uns dies amb la seva família al poble que l’ha vist créixer. Però aquest poble amaga un caràcter trist que, per més que ella vulgui evitar, sempre acaba retornant per recordar-li que hi ha coses que mai es podran oblidar. I que tampoc es podran perdonar.

Ni oblit, ni perdó és la història real d’una família que lluita per mantenir intacta la memòria d’un fill mort en mans del feixisme. Però… Val la pena seguir lluitant per un conflicte polític que no es resoldrà mai? I a preu de què?

Ni oblit, ni perdó
Ni oblit, ni perdó
Ni oblit, ni perdó
Ni oblit, ni perdó

Sobre el director

Jordi Boquet Claramunt. Neix a Cervera el 16 d’agost del 1994. Inicia els seus estudis audiovisuals a l’EMAV, saltant després a l’ESCAC, on el 2014 comença el grau universitari especialitzant-se amb direcció. Ni oblit ni perdó, el seu primer curtmetratge, està inspirat amb la història pòstuma de Guillem Agulló.

La productora

Escac Films

ESCAC Films es la productora acadèmica de l’ESCAC. Treballa per assentar les bases i garantir un tipus de producció que possibiliti la promoció i la incorporació dels joves talents formats a l’ESCAC a la indústria del cinema i l’audiovisual. Ni oblit, ni perdó és un dels projectes realitzats per la XXI promoció de l’escola.

Desplaçat dalt de tot